Üdvözöljük weblapunkon!

Általános Iskola

Gimnázium

B R E N N E R

Boldog Brenner János Általános Iskola és Gimnázium

SZOMBATHELY, Táncsics Mihály u. 48. 9700 - Tel: 94- 505-212, katolikus mobil: 30-4095041 - Email: brenner@martinus.hu

Intézményünk legfrissebb hírei

Napközis tábor 2024.

Napközis tábor – június 24-27.      Az idei tanév egy héttel hosszabb volt a szokásosnál, ezért a hagyományos napközis tábor ideje négy napra csökkent. Hétfőn délelőtt az Erdészeti központ parkjábatovább…

ÜGYELETI NAPOK a nyári szünetben 2024.

ÜGYELETI NAPOK a nyári szünetben 2024. Hivatalos ügyek intézésére a nyári szünetben az alábbi időpontokban van lehetőség: július 4. (csütörtök) 9 – 12 óra augusztus 1. (csütörtök) 9 – 12tovább…

Nyolcadik évfolyamosaink ballagása

Az utolsó tanítási nap délelőttjén ballagtak el a 8.a és 8.b osztály végzős diákja iskolánkból. Az iskola folyosóin a 10 órakor felhangzó utolsó csengetés után végig vonult a két osztály,tovább…

KÖSZÖNET A NAGYLELKŰ ADOMÁNYÉRT

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Hálásan köszönjük a nagylelkű adományokat, melyekkel az afrika projekt programba bekapcsolódva a kongói gyermekeket támogatták.  A gyűjtés eredményeként – a karácsonyi adományokból is hozzátéve – 400 000,-Ft-ottovább…

Napközis tábor 2024.

Napközis tábor – június 24-27.

     Az idei tanév egy héttel hosszabb volt a szokásosnál, ezért a hagyományos napközis tábor ideje négy napra csökkent.

Hétfőn délelőtt az Erdészeti központ parkjába gyalogoltak a gyerekek, ahol Varga Laci bácsi csupa érdekes dologról mesélt. Kipróbálhatták melyik fának puha a törzse. Megfigyelhették az itt élő növényeket. Az állatok életéről, szokásairól hallottak. Játékra is maradt idő az hűs árnyat adó lombok alatt.  A nap másodikfelében kézműves foglalkozás keretében vászonra örökíthették meg a természet egy-egy részletét, különféle festési technikák használatával. A másik helyszínen gyöngyből karkötők vagy kulcstartók készültek az ügyes kezek által.

Kedden az Agora Savaria Filmszínházban megtekintették A Lúdas Matyi című rajzfilmet. Hazafelé a nagy melegben jólesett a fagylaltozás. Ebéd után a program sportversenyekkel folytatódott, majd izgalmas rejtvényeken, logikai feladatokon törhették fejüket a táborozók.

Szerdára egésznapos kirándulást terveztünk a Jeli Arborétumba.  Az éjszakai eső felfrissítette a levegőt. A vidám kis csapat hősiesen megküzdött a vérszomjas szúnyoghadsereggel és eljutott a kilátóig, ahonnan a fák fölött távoli erdőket lehetett látni. A lombkorona sétány csúszdáján a legbátrabbak többször is lecsúsztak.  A Hétforrás közepén állt -hajdan szinte égig érő- fa meglepetésünkre kidőlve feküdt, mutatva az idő múlását. A kijárat felé ballagva pompázatos hortenzia bokrok látványában lehetett gyönyörködni.

Csütörtök délelőtt a Vívóakadémián ismerkedtek a vívás alapjaival. Néhányan lelkesen várják, hogy ősszel járhassanak edzésre. Környezetvédelemmel kapcsolatos foglalkozás is volt, melynek végén a teszt kitöltésével bizonyították a gyerekek, hogy alaposan odafigyeltek arra, amit hallottak.

Délután a Leg, leg, leg… versenyt a tornateremben tartottuk. Strandon érezhette magát minden gyermek a vizes játékok közben az udvaron. Az eső nem kímélte a programot, ezért az ugrálóvár bekerült iskolánk aulájába….

A jól sikerült tábor a résztvevők számára megfelelő nyitány lehet a rég várt nyári szünethez!

Az alsó tagozat

 

 

ÜGYELETI NAPOK a nyári szünetben 2024.

ÜGYELETI NAPOK a nyári szünetben 2024.

Hivatalos ügyek intézésére a nyári szünetben az alábbi időpontokban van lehetőség:

  • július 4. (csütörtök) 9 – 12 óra
  • augusztus 1. (csütörtök) 9 – 12 óra
  • augusztus 14. (szerda) 9 – 12 óra

Nyolcadik évfolyamosaink ballagása

Az utolsó tanítási nap délelőttjén ballagtak el a 8.a és 8.b osztály végzős diákja iskolánkból. Az iskola folyosóin a 10 órakor felhangzó utolsó csengetés után végig vonult a két osztály, majd az aulában körbe állva, énekelve búcsúztak el iskolájuktól.

A Szalézi-templomban 11 órakor kezdődött a ballagók szentmiséje, amit Dr. Székely János megyéspüspök celebrált. A búcsúzó műsor után a nyolcadikosok a templomban kapták meg jutalomkönyveiket.

Az ünnepélyes kivonulás után a templom lépcsőjén egy búcsúfotóval zárult az ünnepség.

Ballagas-2024.
« A 5 »
^